Gerelateerde Links


Hieronder vind je links met meer informatie  over Vilten en Schilderen.

 

IMG_9748

“The International Feltmakers Association” voor het uitwisselen van nieuwe ideeën en het samen organiseren van festivals en exposities.

IMG_5292

PakjeKunst is een initiatief waarbij pakjes kunst kunnen worden getrokken uit een sigarettenautomaat. Net als met een verrassingsei. Wat er in zit??? Misschien wel je laatste sigaret.

Pakje kunst is onlangs verhuisd naar De Groene Afslag. Een omgeving vol met kunst, gemaakt door uiterst creative geesten. Hier kun je ideeën op doen over hergebruik van afgedankte voorwerpen en zo meewerken aan de circulaire economie.

Amersfoortse straatweg 117 1251 AV in Laren.

Voor meer informatie;

 

IMG_6568

Carla de Korte is een veelzijdige schilder.

Haar aquarellen vind ik qua afmetingen en sfeer erg mooi.

Artes

Kunstkring Artes. Een groep zelfstandige kunstenaars met uiteenlopende disciplines die maandelijks bijeen komt en plannen maakt om af en toe gezamenlijk naar buiten te treden. Een voorbeeld is de open atelierroute.

IMG_6613

De Vereniging Rembrandt zet zich al vele decennia in voor het Nederlands openbaar kunstbezit. Inmiddels zijn er 16.000 leden. Een lidmaatschap hoeft niet veel meer te kosten dan een museum jaarkaart. En wat je er voor terug krijgt is heel veel.

Gratis toegang tot alle gerenommeerde musea in Nederland. Drie keer per jaar een informatief en prachtig uitgevoerd bulletin met veel interessant kunstnieuws.

Als je nog geen lid bent; hier is je kans.

IMG_0779

De Nederlandse Vilt Kontaktgroep (VKG) is een organisatie van mensen die een passie hebben voor vilten. Er zijn verschillende regio’s. Ook een rubriek Nieuws met veel interessants voor vilters. Er wordt een tijdschrift uitgegeven.

IMG_1903
  • IMG_1354
  • 20180901TvdGraaf-089