Nieuws


Vanaf 14 Maart 2024 tot Pinksteren zal er een tentoonstelling van mijn viltwerken te zien zijn in de Bergkerk in Amersfoort. 

Thema Re-Connect.

Door verschillende oorzaken kan de verbinding tussen mensen onderling onder druk komen te staan. Maar mensen kunnen niet zonder elkaar leven. Samen met andere levende wezens, micro en macro organismen, vormen we een geheel. In deze expo wordt e.e.a uitgebeeld in cirkels. Alles is met elkaar verbonden of zoekt verbinding. Cirkels staan voor oneindigheid en eenheid. Er is geen begin en geen einde aan de cirkel. 

Voor kunstenaars die ruimte zoeken. Er is weer een werkplek te huur voor permanent gebruik. Ook kunnen groepen een vaste middag of avond per week terecht onder bepaalde condities. 

Open atelier elke maandag van 15 tot 17 uur, Oosteinde 3 in Bussum. Kom gerust binnen voor koffie of thee. 

Viltlessen elke vrijdag van 10 tot 13 uur. Voor beginners en gevorderden. Als beginner krijg je eerst drie lessen om de basis vilt technieken te verkennen. Daarna in overleg.  Maximum aantal deelnemers 4. Je betaalt drie lessen vooruit. Uitstellen van lessen is mogelijk. Als je een vrijdag niet kunt schuift de les automatisch op. Voor meer info… ga naar contact en stel je vragen.