Biografie en Open Atelier


Naam:Tiny de Graaf
Nationaliteit:Nederlandse
Domicilie:Nederland, Bussum
Opleiding:BTEC Foundation Studies Art and Design, Colchester Institute, England.
Lid:IFA; International Feltmakers Association
Lid:The International Guild of silk painters.
Werk opgenomen in:The International Guild of silk painters.
Werk opgenomen inWorld Felt Art, Textiellink 2016

Viltstudio in Altea, Spanje tot eind November 2018. Het nieuwe vilt en schilder atelier Oosteinde 3, Bussum. Verhuur van werkplekken per dagdeel voor vrij schilderen en voor het geven van workshops. Ga naar ‘Contact’ op deze site en stel je vraag. Regelmatig op maandag tussen 15 en 17 uur open atelier. Kom binnen en bekijk mijn werk. Welkom.

  • File_010
  • File_003
  • IMG_9109
  • IMG_1935

Statement Over Vilten. 

Het is het een uitdaging om de eeuwenoude vilttechnieken uit te breiden en te combineren met hedendaagse materialen en nu geldende artistieke inzichten.

Over Schilderen.

Het medium waarin ik werk is ondergeschikt aan wat ik wil uitbeelden. Ook hier is de artistieke kwaliteit van mijn werk van doorslaggevende betekenis. Het is mijn wens om verschillende media te onderzoeken en samen te voegen waardoor er nieuwe manieren ontstaan om je in uit te drukken.

fullsizeoutput_161b

Atelier: Het Pand

Atelier: Het Pand

Het nieuwe ruime atelier “Het Pand.” Oosteinde 3 in Bussum. Hier benut ik de mogelijkheden om beide disciplines vilt en schilderwerk met elkaar te verbinden en zo te laten zien hoe deze technieken nieuwe wegen kunnen openen voor kunstenaars van de toekomst.