Biografie en Open Atelier


Naam: Tiny de Graaf
Domicilie: Nederland, Bussum
Opleiding: BTEC Foundation Studies Art and Design, Colchester Institute, England.
Lid: IFA; International Feltmakers Association.
Werk  On-line expo IFA.
opgenomen: The International Guild of Silk-painters
World Felt Art, Textiellink 2016

 

Het Vilt en Schilder atelier Oosteinde 3, 1401 VN, Bussum.

Verhuur van werkplekken per dagdeel. Voor zelfstandig werken en voor het geven van workshops. Ga naar ‘Contact’ op deze site en stel je vraag.

Elke  maandag tussen 15 en 17 uur inloop-atelier. Open voor koffie of thee.

 

IMG_5476
IMG_1046

Statement:

Het is een uitdaging om de eeuwenoude vilttechnieken uit te breiden en te combineren met hedendaagse materialen en nu geldende artistieke inzichten.

Het medium waarin ik werk moet dienstbaar zijn aan wat ik wil uitbeelden. Verschillende disciplines worden onderzocht en samengevoegd waardoor er nieuwe manieren ontstaan om je in uit te drukken.

Instagram:    tiny_de_graaf     Bekijk reals 

Exposities.

Graag werk ik naar aanleiding van een thema.

In Januari en febr. 2023 heb ik het thema; ‘Aan Tafel’ uitgewerkt. Wat er op tafel gezet kan worden is immers altijd afhankelijk van wat de aarde ons te bieden heeft. De onderwaterwereld is in gevaar. De plastic soep en de overbevissing zorgen er voor dat er veel leven verdwijnt.

De eerstvolgende expo zal zijn in de Noorderkerk, Kerkstraat 20, op de Spakenburgsedagen. De laatste twee woensdagen van Juli en de eerste twee woensdagen van Augustus 2023.  Deze groepsexpo is ook nog te zien tijdens de Kunstroute op 15 en 16 Sept. Thema: Verlangen. Ook daar zal ik mijn visie over de deplorabele toestand van de oceanen vanuit verschillende invalshoeken laten zien.

Tot 18 Januari 2024 heb ik een solo tentoonstelling in het Gemeentehuis van Bunschoten, Stadsspui 1. Schilderijen en viltwerken  die het thema ‘All Inclusive’ vertolken. Hier vestig ik de aandacht op de mens die gevangen zit in consumeer gedrag dat ten koste gaat van ander levend organisme.  Welkom.

IMG_5144

Atelier: Het Pand

Atelier: Het Pand

Het Pand.

Vilt en Schilderatelier

Instagram:        tiny_de_graaf