Biografie en Open Atelier


Naam:Tiny de Graaf
Domicilie:Nederland, Bussum
Opleiding:BTEC Foundation Studies Art and Design, Colchester Institute, England.
Lid:IFA; International Feltmakers Association
Lid:The International Guild of silk painters.
Werk opgenomen in:The International Guild of Silk-painters
World Felt Art, Textiellink 2016

 

Het Vilt en Schilder atelier Oosteinde 3, 1401 VN, Bussum.

Verhuur van werkplekken per dagdeel. Voor zelfstandig werken en voor het geven van workshops. Ga naar ‘Contact’ op deze site en stel je vraag.

Regelmatig op maandag tussen 15 en 17 uur inloopatelier. Buurtgenoten, vrienden, bekenden en onbekenden kom gerust, geheel vrijblijvend, binnen voor een kop koffie of thee. Ook rolstoelrijders en scootmobielgebruikers kunnen zonder enige moeite binnen rijden.

Mededeling: Helaas is vanaf 16 Maart tot nader order mijn Open-Atelier op maandag gesloten i.v.b. met Coronavirus gevaar. Voor een afspraak; ga naar Contact.

  • File_010
  • File_003
  • IMG_9109
  • IMG_1935

Statement:

Het is een uitdaging om de eeuwenoude vilttechnieken uit te breiden en te combineren met hedendaagse materialen en nu geldende artistieke inzichten.

Het medium waarin ik werk is ondergeschikt aan wat ik wil uitbeelden. Het is mijn wens om verschillende media te onderzoeken en samen te voegen waardoor er nieuwe manieren ontstaan om je in uit te drukken.

fullsizeoutput_161b

Atelier: Het Pand

Atelier: Het Pand

Het Pand.

Hier benut ik de mogelijkheden om beide disciplines vilt en schilderwerk met elkaar te verbinden en zo te laten zien hoe deze technieken nieuwe wegen kunnen openen voor kunstenaars van de toekomst.